Gigi Becali, avertisment fulger pentru Ana Maria Prodan

Gigi Becali.jpeg
Gigi Becali.jpeg

Gigi Becali a transmis un avertisment soției fostului antrenor de la FCSB.

După declarațiile Anei Maria Prodan conform cărora Gigi Becali are în plan să renunțe la mai mulți fotbaliști, patronul Stelei i-a transmis un mesaj soției fostului antrenor al cele mai mari formații din România.

"O rog pe Ana, pe care o respect, că trebuie să nu se joace cu declarațiile și vorbele când e vorba de Steaua. Că aici nu ne mai jucăm. Să nu mai mintă ea și să spună... Copiii ăia văd și cred că sunt pe lista neagră. Eu sun prieten cu Ana, dar dacă spune aberații eu trebuie să o demasc", a declarat Becali în emisiunea Fotbal Club.

[citeste si]

Potrivi Digi Sport, Gigi Becali a recunoscut că și-a dorit să-l pună titular pe noul jucător adus de la Craiova, însă nu a trecut peste decizia lui Nicolae Dică:  "Pe Vlad nu-l vrea Dică în primul 11. Eu am insistat, dar nu trec peste el. Când vrea el ceva cu adevărat îi fac plăcerea. Eu am vrut să-l impun portar titular, dar Dică nu vrea și eu nu trec peste el. Trec peste un antrenor când nu are rezultate. Vlad e prima opțiune, îi dau 10.000 de euro" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel