Urmărește emisiunea live


Gigi Becali, anunțul zilei privind Steaua

Gigi Becali a  declarat că miercuri este ultima zi în care "Steaua" rămâne cu acest nume.

"De joi, Steaua se va numi FCSB. Dar în maximum 1 ani va redeveni Steaua. Eu am schimbat numele ca să nu mai fie probleme şi discuţii. Judecătoarea încă nu a dat motivarea deciziei. Trebuia s-o dea după 30 de zile, dar nu s-a dat încă. Cu Steaua nu te joci. Cei de la Registrul Comerţului mi-au spus că puteam să nu schimb numele. Ei mi-au spus că Instanţa a spus că se anulează marca, dar că acest termen nu există. Cum să anulezi? Ce înseamă asta?", a spus Gigi Becali la TV Sport.ro.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a anunţat că mâine se va schimba numele echipei Steaua şi că echipa lui Becali va avea palmaresul din 2003 încoace.

[citeste si]

"De mâine, FCSB va figura în registre. Va fi numele oficial al echipei fostă Steaua. Din păcate ăsta este adevărul, palmaresul va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003. Va lua palmaresul doar din 2003", a spus Emilian Hulubei, preşedinte AFAN la TV Digi Sport.

"Trebuie să-şi vadă de treaba lui. Dacă nu te pricepi, nu vorbi. Noi continuăm istoria şi tradiţia echipei Armatei. Asociaţia a preluat palmaresul de la Armată, iar eu am luat de la Asociaţie. Palmaresul e la FCSB", a replicat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel