Gigi Becali a luat foc: "Nu ai cum să rămâi cu echipa asta pe primul loc"

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este nemulţumit de evoluţia FCSB în meciul cu CSM Poli Iaşi afirmând că jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică au fost dominaţi şi nu vor rezista prea mult pe primul loc în Liga I. FCSM a învins greu, duminică seara pe CSM Poli Iași pe Arena Națională cu 1-0.

"Nu mă mai gandesc la rezultat, când ai o echipă care te domină în 10 oameni, nu mai contează rezultatul când eşti pe primul loc, nu ai cum să rămâi acolo. Nu am cum să fiu bucuros, ce, merită pe locul 1? Du-te, mă, de aici! Nu poţi să rămâi cu echipa asta pe locul 1. Le-am creat toate condiţiile şi au ajuns să fie dominaţi de Iaşi...şi cu un om în plus. Am dat 5 milioane pentru Coman şi Nedelcu care nu merită.

Am dat 600.000 pentru Benzar care joacă numai când vrea el. O să mă duc la echipă, să iau două pachete de ţigări, unul pentru Benzar şi altul pentru Coman. Are şi Dică o parte de vină la meciul ăsta.

Dacă era 3-0 nu se supăra nimeni, a spus Dică. Unde a văzut el ocaziile alea? Nu ai cum să rămâi cu echipa asta pe primul loc, nu ai cum", a declarat Becali la Digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel