Gigi Becali a devenit candidat oficial al USL

gigi b
gigi b

Conducerea PNL a dat undă verde candidaturii lui Gigi Becali pentru alegerile parlamentare  într-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

Liberalii au acceptat vineri candidatura lui Becali, într-o şedinţă tensionată, în care Crin Antonescu a propus schimbarea conducerii PNL sector 1, filială care s-a opus înscrierii lui Becali în PNL. Europarlamentarul s-a declarat extrem de onorat că a primit girul majorităţii celor din PNL de a merge alături de ei.

"Dacă ai avea cuvântul unui om care se numeşte Antonescu şi ştii că nu a spus niciodată o minciună, dacă eu am avut cuvântul domnului Antonescu, au fost lucruri pe care le-a discutat cu oamenii din PNL după care mi-a făcut mie promisiunea. La partidele mari sunt strategii care se fac dinainte. Nu există PNG-ul fără mine. Important e că majoritatea este pentru candidatura mea. Pentru mine este onorant. Eu orice voi face în acest partid eu voi da un telefon lui Crin Antonescu să-mi dea linia şi drumul pe care trebuie să-l parcurg pentru că am obligaţii faţă de acest om.

Voi face tot ce spune acest om care se numeşte Crin Antonescu. Voi merge pe linia PNL-ului. Dacă eu sunt loial acestui partid eu stau cu fruntea sus. Suntem obligaţi să luptăm pentru PNL. Eu o să demonstrez cine sunt. Eu sunt subordonat PNL-ului atât timp cât vom fi împreună. Atât timp cât Antonescu va fi preşedintele PNL-ului eu voi fi supus. Aşa îmi place mie de el, când îmi place un om dau totul. Crin Antonescu nu e un om care să facă lucruri pripite. A luat în partid un atacant de clasă. M-a luat de atacant, nu de rezervă", a declarat, la România TV, Gigi Becali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel