GIGI BECALI a dat lovitura. Cât scoate din buzunar pentru "Steaua"

Veste uriașă pentru fanii echipei Steaua. Gigi Becali a ajuns la un acord cu Armata. 

Gigi Becali a ajuns la un acord cu membrii Clubului Sportiv al Armatei. "Oficialii lui CSA Steaua și Gigi Becali s-au înțeles în privința preluării mărcii și stemei clubului din Ghencea de două zile, de vineri! Au stabilit termenii în care va fi făcută această cedare a mărcii, dar mai multe detalii sunt cunoscute doar de cei care au fost la masa negocierilor", este informația pe surse autorizate, citată de fanatik.ro

Oficialii CSA Steaua au cedat în negocieri. Deși inițial ar fi cerut 100.000 euro pe lună, ei ar fi acceptat să primească 500.000 euro pe an, un procent din încasările clubului, dar și promisiunea că baza sportivă va fi întreținută și modernizată. 

"Suma lunară pe care Steaua trebuie să o plătească este sub 50.000 euro lunar. Este o sumă corect față de ce poate să aducă în acest moment brandul Steaua și cît efort financiar necesită pentru performanțe", au concluzionat sursele din Clubul Sportiv al Armatei, citate de Fanatik. 

Informația a fost confirmată și de Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF: "Da, așa se știe! Becali și oficialii lui CSA Steaua au ajuns la un acord în privința revenirii la normal, sigla și denumirea să fie la Gigi Becali!", scrie site-ul citat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel