Gigi Becali, bun de plată: Steaua a pierdut procesul cu Armata şi va trebui să achite 400.000 de euro

becali
becali

Armata, prin Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a chemat în instanţa echipa patronată de Becali deoarece aceasta nu a plătit chiria şi utilităţile pentru baza sportivă din Ghencea mai mult de un an de zile, în perioada iulie 2010-august 2011.

Marţi, 18 octombrie, Tribunalul Bucureşti a dat dreptate militarilor şi a obligat FC Steaua la plata a aproximativ 400.000 de euro, bani care reprezintă chiria restantă, utilităţi şi penalităţi de întârziere, potrivit ziare.com.

Sentinţa este executorie iar dacă Becali va refuza să plătească această sumă clubului armatei, echipa de fotbal poate fi executată silit, putându-se pune sechestru asigurator inclusiv pe drepturile federative ale jucătorilor!

De asemenea, magistraţii au dat dreptate CSA şi în privinţa evacuării FC Steaua din Ghencea, însă cum echipa a plecat deja de acolo nu a mai fost emisă o hotărâre judecătorească în acest sens.

Lucrurile nu se termină aici pentru ca FC Steaua mai are un proces cu Armata, în această acţiune militarii solicitând instanţei retragerea echipei lui Becali a dreptului de a se folosi de marca "Steaua", înregistrată la OSIM în condiţii nu tocmai legale, după cum se precizează în documentele depuse la tribunal.

Chiar dacă acest al doilea proces a debutat cu o amânare, luna trecută, recent s-a judecat al doilea termen iar un al treilea a fost stabilit la începutul lunii noiembrie, astfel că n-ar trebui să mai dureze foarte mult până în momentul în care vom afla dacă Steaua lui Gigi Becali mai este Steaua sau va trebui să îşi schimbe denumirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel