Gică Popescu și-a lansat campania la președinția FRF. Vezi echipa

Gică Popescu și-a lansat oficial  candidatura la șefia Federației Române de Fotbal. Echipa fostului internațional este formată din Anghel Iordănescu, Gică Hagi, Bogdan Stelea, Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache, Cristian Bivolaru, Paul Prodan şi Ilie Dumitrescu.

„Ministerul Educației trebuie să facă un sondaj în rândul copiilor, pentru a vedea ce sport vor să practice. Sunt convins că o pondere foarte mare va fi către fotbal. În acest sens, antrenorii și scouterii vor participa, împreună cu profesorii de sport, la orele de fotbal, astfel încât să avem o bază de selecție a jucătorilor cei mai talentați. Aș dori să mulțumesc într-un mod special echipei care a lucrat alături de mine la implementarea acestui proiect. Au fost săptămâni, luni, de o muncă extraordinară, pentru a pune la punct programul pe care vrem să-l implementăm”, a declarat Gică Popescu în cadrul unei conferințe de presă.

Ce strategie va adopta Gică Popescu

 „Vor fi 42 de scouteri în ţară, câte unul pentru fiecare județ, care trebuie să cunoască toți copiii și juniorii din județul respectiv. Astfel, vom avea o imagine clară și reală a tuturor copiilor cu potențial al copiilor din țară. Pe fiecare regiune, chiar dacă nu va fi administrativ efectuată, vom crea câte un centru regional care va avea în subordine cinci județe. Fiecare centru regional va fi condus de un director tehnic regional. În fiecare centru vom alcătui câte o selecționată regională, la fiecare nivel de vârstă. Vom dori ca toți jucătorii cu potențial să fie selecționați, pe regiuni, în aceste selecționate regionale. Ele vor fi seva de unde își vor lua fotbaliști antrenorii echipelor naționale de juniori și tineret”, a mai spus Gică Popescu, la Digi Sport3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel