Gică Popescu se ia de Burleanu. Mesaj sfâșietor pentru Generația de Aur

Moartea lui Daniel Prodan i-a reunit pe toți fotbaliștii Generației de Aur. Tragicul eveniment a venit fulgerător pentru cei ce îl cunoșteau pe marele fotbalist Didi Prodan. Gică Popescu a transmis un mesaj sfâșietor colegilor săi și l-a criticat dur pe actualul Președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

"Acest eveniment ne-a luat pe toți pe nepregătite. Am încercat să ajutăm familia, să le facem aceste zile cât mai ușoare. Am considerat că ultimul lucru pe care puteam să-l facem pentru Didi, era să-i purtăm pe brațe sicriul. Dacă ar fi să găsim un lucru bun, a fost acela că ne-am reunit. Îmi pare rău că o tragedie ne-a reunit. Sper ca acest grup, al nostru, să fie mai unit ca oricând”, a declarat, la Realitatea TV, Gică Popescu.

Când Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost adus în discuție, Gică Popescu a avut o reacție dură la adresa acestuia: „Oricare dintre foștii mei colegi de la echipa națională este mai bun decât actualul Președinte al FRF. Pentru că vin din fotbal, pentru că înțeleg fenomenul”.

Gică Popescu a ținut să lămurească zvonul conform căruia se pregătește să candideze pentru șefia FRF, în 2018.

„În primul rând, nu mai am cum să pun în aplicare programul din 2014, din punct de vedere juridic și, doi, nu mai am entuziasmul din 2014”, a adăugat Baciul la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel