Gică Popescu, o nouă lovitură primită din Justiție

Aflat în închisoare unde execută o condamnare de  trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu a mai primit o lovitură din partea unei instanțe. Curtea de Apel Bucureşti l-a obligat pe Gică Popescu la plata a peste 43.000 de euro, într-un proces deschis de reprezentanţii unei societăţi comerciale.

Gică Popescu a mai pierdut un proces cu firma respectiva. Anul trecut, Tribunalul Bucureşti a admis "cererea formulată de reclamanta SC AVANTE ESPACIA SRL în contradictoriu cu pârâţii Popescu Gheorghe şi Popescu Luminiţa" şi a radiat dreptul de proprietete al soţilor asupra a zeci de mii de metri pătraţi de teren din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu. În plus, Gică Popescu a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de aproape 235.000 de lei, precizează rtv.net.

Fostul fotbalist a ajuns în această situaţie după ce pe 19 decembrie 2007 a semnat cu societatea amintită un contract pentru achiziţionarea mai multor terenuri agricole. Prin contract, fostul internaţional trebuia să respecte mai multe clauze pe care, din motive încă necunoscute, nu le-a respectat, scrie Spy News.

Citește și: GICĂ POPESCU, vestea la care nu se aștepta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel