Gică Popescu, declarații emoționante făcute la ieşirea din închisoare

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal, Gheorghe Popescu, a părăsit miercuri seara Penitenciarul Jilava. La ieşirea din închisoare, 'Baciul' a declarat că timpul petrecut după gratii a reprezentat 'cea mai grea perioadă' din viaţa sa.

'A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Aş fi vrut să spun că am trecut cu bine peste această perioadă, dar, din păcate, nu pot spune asta. Ştiţi cu toţii că anul trecut l-am pierdut pe tatăl meu şi nu pot spune că am trecut cu bine această perioadă', a spus Popescu.

El a declarat presei, imediat ce a părăsit arestul de la Jilava, că faptul că a fost sportiv de performanţă l-a întărit şi l-a ajutat să treacă cu bine de această perioadă.

'Voi merge să aprind o lumânare la mormântul tatălui şi, în perioada următoare, voi sta alături de familie, pentru că mi-a lipsit enorm şi voi face ce am făcut toată viaţa, voi munci. (...) Profesia mea este legată de fotbal şi va trebui să merg in instanţă să văd până la ce nivel voi putea activa în fotbal de acum încolo', a continuat Gheorghe Popescu.

[citeste si]

Fostul fotbalist a precizat că nu s-a pus problema să discute cu George Becali pentru a lucra la Steaua şi a adăugat că singura persoană alături de care ar dori să lucreze ar fi Gică Hagi.

'Dacă nu va fi fotbal, am multe planuri pe care mi le-am făcut aici, în penitenciar, dar nu ştiu dacă ele vor corespunde cu realitatea de afară. Sunt un produs al fotbalului şi mi-ar fi foarte greu să stau departe de fotbal, dar, am spus, trebuie să văd până la ce nivel pot să mai activez în fotbal, pentru că există acea pedeapsă complementară cu care nu trebuie să te joci. Va trebui să merg în instanţă să văd ce înseamnă', a completat Popescu.

El a ţinut să remarce că, în penitenciar, a reflectat la lucrurile bune şi rele pe care le-a făcut.

Tribunalul Ilfov a decis, miercuri, ca fostul căpitan al naţionalei de fotbal, Gheorghe Popescu, să fie eliberat condiţionat din Penitenciarul Jilava, unde executa o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor din fotbal. Tribunalul a respins o contestaţie a DNA şi a menţinut decizia de eliberare condiţionată, luată de Judecătoria Sectorului 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel