Gică Popescu, decizie la un an de la eliberarea din închisoare

Gică Popescu plănuiește să revină în fotbal, fostul fundaș al Naționalei investind 500.000 de euro în școala de fotbal pe care o deține.

Paul Răducan, manager al Școlii de Fotbal Gică Popescu, a dezvăluit că fostul fundaș investește în această perioadă 500 de mii de euro pentru modernizarea Academiei de fotbal de la Craiova.

"Deocamdată, modernizăm clădirile. La începutul lunii următoare sperăm să schimbăm și terenurile artificiale, dacă ne vine gazonul din Olanda. În cei 500.000 de euro e inclus și terenul artificial mare, pe care nu-l facem acum. Le facem doar pe cele mici.

Gică Popescu e foarte implicat, chiar mai implicat decât înainte. A trecut pe la noi mult mai mult decât trecea înainte. Iar noi ne refacem încet baza și o aducem la standardele la care a fost. Era nevoie de această investiție pentru că noi aici chiar lucrăm, nu stăm degeaba", a spus Paul Răducan pentru ziare.com.

Gică Popescu, condamnat pe 4 martie 2014 la o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile în Dosarul Transferurilor, a fost eliberat pe 4 noiembrie 2015.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel