Gică Popescu, atac fără menajamente la Mutu: Ce carieră a avut?

Gică Popescu a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Mutu într-un interviu.

Mutu nu a reușit să câștige niciun trofeu nici în timpul junioratului. Singurul trofeu pe care l-a câștigat a fost titlul de campion cu Juventus, dar titlul i-a fost retras echipei torineze în urma celebrului scandal Calciopoli din 2006, când poliția a investigat mai multe fapte de corpție, convorbiri telefonice între patroni și arbitrii. Juventus a fost retrogradată în Serie B la finalul anchetei.

Gică Popescu spune că nu e impresionat de cariera lui Adrian Mutu, cu toate că fostul vârf a jucat la nume uriașe precum Inter, Fiorentina, Chelsea sau Juventus.

Popescu, fost căpitan la echipa națională, a taxat viața extrasportivă a lui Adrian Mutu. Acesta a amintit că deși a jucat la echipe uriașe, Mutu nu a reușit să câștige niciun trofeu.

"Daca nu scuipi sânge, nu ai cum să triumfi. Când ajungi acasă după antrenament, să nu poți să ții lingura în mână. Ăsta e fotbalu. Mutu? Ce carieră a făcut Mutu? N-a câștigat un titlu în viața lui! Nu se poate să fie ușor! Că așa am sta toți acasă cu cafeluțe, cu DVD-uri și cu toate prostiile, cu mizeriile astea de gadgeturi pe care mă mai enervez câteodată. Și am câștiga titluri așa dacă s-ar putea. Nu merge! Voi ați văzut cum arată Ronaldo dezbrăcat? Ăla nu e pictat în photoshop, ăla muncește de-l găsesc toți dracii! Și asta de 6-7 ani! Alimentație, antrenament. Alimentație, antrenament. Numai astea întruna! Lewandowski e la fel”, a declarat Gică Popescu, scrie GSP.

[citeste ]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel