Gică Hagi, subiect de glume pentru englezi, după un interviu în presa spaniolă

Gică Hagi a devenit subiect de glume pentru fanii englezi, după ce a acordat un interviu în Super Deportivo Radio din Spania. 

"Pot câştiga lejer, fără dubii. Dacă îl vor aduce pe Neymar după transferul lui Hazard, vor câştiga din nou Liga Campionilor. Zidane va trebui să le găsească locul în echipă, dar ăsta e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui antrenor. Sunt momente mai bune şi altele mai slabe, dar valoarea jucătorului rămâne aceeaşi. E un jucător care poate face performanţă la orice echipă din lume", a declarat Gică Hagi.

Englezii de la Goal.com au preluat afirmaţiile lui Hagi, întrebându-și  fanii, pe reţelele sociale, ce părere au, fapt ce a dus la  sute de like-uri şi de comentarii. 

"Ahahaha, bună gluma. Nu vor câştiga nici măcar La Liga", "Nu, se va accidenta înainte de optimi şi Real Madrid va fi eliminată", "Nici măcar nu vor fi aproape de optimi", "Nici dacă îl mai iau şi pe Pogba nu vor trece de sferturi şi nu vor câştiga La Liga", "Vor câştiga Liga Campionilor în visurile lor, nu în realitate", "Vă rog, nu mai fiţi aşa amuzanţi", "Doar dacă îl transferă şi pe arbitru" sau "Niciodată în era VAR". Sunt doar câteva dintre "reply-urile" lăsate de fani.

Vezi și: Oficiali de la Barcelona și PSG negociază 'la cuțite', Neymar se distrează în Portugalia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel