Gică Hagi, replică pentru Gigi Becali: "Când eşti mare în sport, trebuie să ştii să pierzi"

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă seara, că oficialii din conducerea FCSB,  trebuie să înveţe să piardă, precizând că jucătorii săi merită tricourile de campioni.

"Chiar dacă ştim că unii sunt supăraţi, noi ne bucurăm. Trebuie să ne bucurăm pentru că am fost cei mai buni. Dacă s-au gândit şi la asta (n.r. - la constestaţia la TAS)... Cine e mare trebuie să se comporte ca un om mare, trebuie să ştie să piardă. Când eşti mare în sport, trebuie să ştii să pierzi. Din păcate, se pare, ei nu ştiu să piardă (n.r. - oficialii FCSB). Dar asta e, îmi vine să şi râd, dar nu am ce să fac, mergem mai departe. Noi probabil am câştigat acest campionat pentru că nu am avut presiune, doar în seara asta s-a simţit puţin. Am avut şi şansă, recunosc, dar uleiul iese întotdeauna la suprafaţă. S-au unit nişte planete, nişte lucruri, şi până la urmă am câştigat. Dar cine e mare trebuie să înveţe să piardă. Când pierzi trebuie să te analizezi, să vezi de ce s-a întâmplat. Noi ne bucurăm, am câştigat pe merit. Am făcut un lucru incredibil, am intrat în istorie alături de cluburile cele mai mari din România şi eu sunt mândru", a spus tehnicianul.

"Suntem campioana cea mai tânără din Europa. Este un lucru incredibil. Dar în spatele acestui lucru stă o academie puternică. Constanţa merita să aibă o campioană pentru că nu a avut niciodată. Acum acest oraş a intrat şi el în istoria fotbalului românesc. Am făcut un lucru extraordinar. Am investit în tineri şi asta este una dintre calităţile mele cele mai mari. Sunt fericit acum pentru că am făcut ce trebuie", a adăugat Hagi.

[citeste si]

Acesta a menţionat că titlul obligă formaţia sa să devină mai puternică în sezonul următor. "Cinci ani am ieşit campioni la juniori, iar acum suntem campioni şi cu echipa mare. Asta înseamnă că în viaţă, când ai un concept şi o viziune sănătoasă, poţi să ajungi la succes. Nimic nu e întâmplător. Lucrurile au venit pentru că avem merite multe şi am arătat asta pe teren.

Mulţumesc tuturor celor care au fost la Viitorul în aceşti ani pentru că toţi ne-au ajutat să ajungem aici. Mi-am dorit această academie la Constanţa, sunt fericit că am creat o istorie frumoasă azi aici, la mine acasă, în judeţul unde m-am născut şi e ceva fantastic. Mai ales că anul acesta am fost a 16-a academie din Europa, ne-am bătut cu cele mai bune în Champions League. Succesul se construieşte, iar la noi a durat şapte ani. Ce am făcut noi în seara asta ne obligă însă foarte mult. Ne-am obligat foarte tare de acum încolo. Am crescut nivelul şi exigenţa, trebuie să devenim şi mai buni dacă putem. Dar mergem pe acelaşi drum, avem mulţi tineri, am investit în ei şi bineînţeles că ei vor fi mereu prioritatea noastră numărul 1", a mai  precizat Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel