Chivu, despre retragerea de la Națională: Fizic, nu mai puteam

Cristian Chivu
Cristian Chivu

Cu ocazia participării la lansarea cărţii "Un vis de fericire - cooperarea socială italiană în România" la Ambasada Italiei, Cristian Chivu, fundaşul lui Inter Milano, a dezvăluit care a fost motivul retragerii sale de la echipa națională. ”Fizic nu mai puteam”, a declarat, fotbalisul.

"Urmăresc toate meciurile naţionalei, nu înseamnă că nu mă mai interesează. M-am retras de la naţională pentru că fizic nu mai puteam. Mi-e greu pentru că am trecut prin atâtea operaţii şi accidentări, aia de la cap a fost una majoră, şi pentru că am o vârstă la care simt că nu mai pot să ajut aşa cum o făceam acum câţiva ani. Simt că nu mai pot da tot ce vreau eu şi e mai bine să-i laşi pe ceilalţi mai tineri. S-au adus cei mai buni jucători, se încearcă să se clădească un nucleu pe care să se bazeze la preliminariile Cupei Mondiale. Toţi ne dorim calificarea", a spus Cristian Chivu, citează Realitatea.net.

Întrebat dacă va mai juca vreodată la echipa naţională, Chivu a răspuns: "Mă veţi mai vedea jucând fotbal încă 2-3 ani la nivel de echipe de club".

Cât despre echipele favorite prezente la turneul final al Campionatului European, Chivu a mărturisit că va ţine cu Italia şi Olanda. "O să mă uit la meciurile Italiei şi Olandei pentru că am prieteni acolo şi le ţin pumnii. Mi-aş dori ca una dintre aceste echipe să câştige", a precizat fotbalistul.

Totodată, Cristian Chivu nu ia în calcul părăsirea clubului din Milano, în perioada imediat următoare: "Sunt jucătorul lui Inter deocamdată, nu ştiu de ce mă întrebaţi lucrurile astea", a răspuns fundașul echipei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel