Ghiță și Mandachi, provocare în direct: ”Mă simt măgulit”

Sebastian Ghiță și antreprenorul Ștefan Mandachi au avut un dialog în direct.

Ghiță i-a solicitat să se implice având în vedere că are o asemenea popularitate și în autostrada Sibiu, unde construcția a 13 kilometri a fost azi blocată de o neînțelegere între firme.

Sebastian Ghiță l-a felicitat pe Mandachi pentru că a stârnit atâta „simpatie în oameni, încât a reușit să îi facă pe toți să vorbească despre autostrăzi”. 

Totodată, Ghiță i-a lansat o provocare, precizând:

„Azi la o licitație foarte importantă pentru 13 kilometri de autostradă, două firme, pentru nimic, s-au luat la ceartă pentru că una a licitat la un preț prea mic și a câștigat astfel licitația. Eu cred că peste ministrul Transporturilor, și peste oricine din România, dacă domnul Mandachi ar lua atitudine și ar cere să se termine astfel de aranjamente și contestări, sunt convins că domnul Mandachi ar avea mult mai multă influență, astfel încât ar fi ascultat. S-ar face nu un metru de autostradă, s-ar face 13 km”.

Apel pentru autostrada Sibiu

Ștefan Mandachi a precizat:

„Sunt măulit de interpretarea domnului Ghiță, dar nu știu ce putere am eu. Asemenea licitații văd de 30 de ani. Eu aștept autostrăzi în toată România nu doar în Suceava. Dacă aș putea să fiu util aș face tot ce ține de mine să poate fi autostradă în România. (...) Nu am făcut gesturi să mă iubească lumea, nu m-am gândit niciodată că aș putea să stârnesc un astfel de val de simpatie. În momentul în care am făcut filmul respectiv nu mi-am imaginat și nu am aspirat la iubirea românilor. Faptul că o primesc acum mă copleșește.

Totodată, Mandachi a precizat că nu se implică în nicio mișcare politică și nici nu organizează un protest împotriva unui partid anume.

„Eu Ștefan Mandachi nu am chemat pe nimeni la niciun protest suplimentar. Nici pe 30 martie sau în aprilie. Mi-am făcut treaba cu protestul meu. S-a încheiat parțial misiunea mea, vreau să văd ce se întâmplă, dacă începe autostrada”, a mai precizat Mandachi la România TV.

„Îi rog din sufletul meu să înceapă autostrada la Sibiu. Mai mult de atât ce pot sa fac? În condițiile în care ține de mine, îi rog public să înceapă autostrada”, a răspuns Mandachi solicitării lui Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel