Ghiță, retragere de la europarlamentare. Bogdan Diaconu: Nu el a hotărât

Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu

Sebastian Ghiță a anunțat că se retrage de pe lista PRU de la alegerile europarlamentare. Președintele partidului, Bogdan Diaconu, a avut prima reacție după decizia fostului deputat.

Sigur că știam de această decizie. Nu Sebastian Ghiță a hotărât, ci sistemul Sorosist - securist a decis că nu poate să existe o alternativă. Au blocat alianța PRU - PRM, avem decizia BEC, iar acum au pus în aplicare amenințările făcute către familia lui Sebastian Ghiță, care, dorind binele PRU, ca să nu blocheze înscrierea PRU la alegeri, a ales să se retragă de la alegeri. Altfel, cu siguranță, lista PRU ar fi fost blocată. Chiar s-au întâmplat lucruri grave în aceste săptămâni, de când Sebastian Ghiță a anunțat că va candida și că va deschide lista PRU pentru europarlamentare. Cu siguranță nu ne vom opri și ne vom lupta pentru ceea se întâmplă în România, a afirmat Bogdan Diaconu, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Ce a declarat Sebastian Ghiță despre retragerea de la europarlamentare

"Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile europarlamentare.

Din păcate... nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei şi zeci de alţi oameni au fost iarăşi chemaţi la DNA de către acoliții lui Kovesi. Cercetează fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Şi unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO.

Continuă să întrebe orice om dacă ştie ceva rău despre Sebastian Ghiţă şi continuă să promită celor care vor să "colaboreze" protecţie asigurată de DNA. Continuă să trimită adrese la sute de persoane fizice şi juridice pentru a intimida.

Amestecul DNA în politica este nepermis! Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legatură cu aceste fapte şi voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale. Le urez succes colegilor mei de la PRU şi sper să pot să-i ajut în alte bătălii politice."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel