Ghiță: Rețelele de prostituție, pe Facebook. "O să fim carne de tun"

Sebastian Ghiță
Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță susține necesitatea implementării unui program PRISM în România prin care să fie supravegheate comunicațiile pe Internet. Deputatul PSD argumentează în fața criticilor, care invocă protejarea vieții private, că se dorește limitarea libertății la infracțiune. 

Sebastian Ghiță precizează "Există o discuție și la nivelul Comisiei SRI  și a parlamentarilor împreuna cu Guvernul care vizează modul în care această zonă, rămasă neacoperită total, suntem în imposibilitatea de a avea un mod gestionat prin lege în care să ne raportăm la cartelele pre-plătite, repet, există aceasta preocupare, să gasim o soluție. Vrem să găsim o soluție cu privire la modul de gestionare a cartelelor pre-plătite.  (...) Trebuie să generăm un cadru legal prin care, in condițiile în care aceste cartele pre-plătite din România pot fi folosite la infracțiuni, ele să poată fi luate în evidență și să aibă același regim că telefoanele obișnuite", scrie RTV.

Deputatul PSD a precizat că aceste cartele pot fi folosite pentru infracțiuni economice și pentru terorism.  El a precizat că obiecțiile vor veni de la "pseudogrijulii faţă de societate".

"O să fim carne de tun"

Un alt argument adus de Sebastian Ghiță ține de pericolul adus de progresul tehnologic: "Mâine veți vedea că rețelele de prostituție se mută din discoteca din Mizil pe Facebook, de fapt s-au mutat deja, știți bine. Româncele de 15 ani o să fie racolate de pe Facebook și proxeneții nu vor mai sta în România, vor sta în Palma de Mallorca, și trebuie să fim în stare sa blocăm lucrul ăsta, altfel o să fim carne de tun". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel