Ghiță: Nu sunt făcute cărțile pentru prezidențiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din Bucuresti
Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din Bucuresti

Deputatul PSD, Sebastian Ghiță, atrage atenția că, deși Crin Antonescu are o structură politică solidă în spate, cărțile pentru prezidențiale nu sunt încă făcute. 

Sebastian Ghiță a spus, la RTV, că "Nu cred că sunt făcute cărțile astăzi pentru a ști cine va fi președinte. Cu toate astea, trebuie să spun că domnul Crin Antonescu se află de departe în pole-position". Despre liderul PNL, Ghiță a mai spus că "are o structură politică solidă în spate, are un profil bun și dacă va reuși să-și păstreze multe din avantajele pe care a reușit să și le asocieze, are cele mia mari șanse. Dar nu cred că astăzi adevărații contracandidații i s-au arătat".

Deputatul PSD atrage atenția că lupta pentru prezidențiale nu va fi între partide, ci între personalități politice. 

"Nu cred că va fi neapărat un joc de partide, cred că va fi o luptă între niște personalități. Cred că sociatatea va căuta un model de președinte puțin diferit de Traian Băsescu. Cred că acolo este cheia", a spus Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel