Ghişe şi Vosganian, promenadă la uşa lui Băsescu

varujan_ghise_30108700
varujan_ghise_30108700

Senatorul liberal Ioan Ghişe a fost şi în această seară "în plimbare" prin faţa palatului Cotroceni. Lui i s-a alăturat colegul liberal Varujan Vosganian, dar şi câteva zeci de protestatari dotaţi cu pancarde. Ioan Ghişe a anunţat că va veni în faţa palatului Cotroceni în fiecare seară de la ora 18:00 pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de revenirea lui Băsescu la Cotroceni.

Varujan Vosganian a spus că a mers la Cotroceni pentru "a-l îmbărbăta" pe Ioan Ghişe. "Gestul lui Ioan Ghişe este un gest de conştiinţă, poate că-i spuneţi nesăbuinţă, eu îi spun un gest de conştiinţă, dacă acest cuvânt "conştiinţă" mai înseamnă ceva astăzi. Orice nedreptate împotriva poporului român este imprescriptibilă. Fiecare zi poate fi ziua unei noi sentinţe", a spus Vosganian.

Vosganian a vorbit şi cu protestatarii care s-au alăturat lui Ioan Ghişe. Senatorul a criticat decizia CCR de invalidare a referendumului, spunând că "atitudinea Curţii Constituţionale a fost contradictorie şi hotărârea sa a fost viciată de conflicte de interese încă neexplicate", iar "cvorumul a fost stabilit în dispreţ faţă de realităţile româneşti şi faţă de jurisprudenţa internă şi europeană".

Protestatarii au venit în faţa Palatului Cotroceni cu pancarte pe care erau inscripţii precum "Poporul a decis! Băsescu e demis!", "Poporul este suveran", "Jos Băsescu", "Occident noi te iubim, dar lasă-ne să trăim" sau "Votul meu a fost furat". O femeie a protestat cu o poză care îl întruchipa pe Traian Băsescu şi sub care scria "Satana".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel