Urmărește emisiunea live


Ghișe: Ponta și Băsescu i-au făcut o promisiune lui Tăriceanu

web-ioan-ghise-mediafax-foto-andreea-balaurea
web-ioan-ghise-mediafax-foto-andreea-balaurea

Senatorul liberal Ioan Ghișe spune că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu s-a revoltat împotriva deciziei PNL de ieșire de la guvernare pentru că președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta i-au garantat că îl vor susține la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului.

”Ponta și Băsescu i-au garantat lui Călin Popescu Tăriceanu candidatura la alegerile prezidențiale”, a declarat succint, pentru DC News, Ioan Ghișe.

Senatorul Ghișe, care dezminte informațiile despre o posibilă scindare a PNL, a făcut trimitere la declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu din timpul conferinței de presă de miercuri, când fostul președinte al PNL a spus că își dorește ca salvarea USL să prezerve toate angajamentele luate la înființarea coaliției.

”Îi voi cere lui Victor Ponta să-și țină toate angajamentele luate în cadrul USL față de PNL, respectiv menținerea tuturor pozițiilor în structurile centrale și locale, listele comune la Parlamentul European, cât și susținerea unui candidat liberal la alegerile prezidențiale”, declara Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David și Ioan Ghișe sunt trei dintre cei șase liberali care au votat împotriva ieșirii de la guvernare, în ședința Delegației Permanente de luni.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat, miercuri, din Partidul Național Liberal, pe fondul divergențelor cu actuala conducere a partidului, care a decis ieșirea de la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel