Ghiță, REPLICĂ la scrisoarea lui Iliescu. „Un partid nu e un C.A.P.”

Sebastian Ghiță, deputat și fost membru PSD, a fost contactat de Andra Miron, la Realitatea, pentru a discuta despre scandalul iscat cu Ion Iliescu.

Plecând de la citatul pe care îl prezentăm mai jos, și care îi aparține lui Ion Iliescu, Andra Miron l-a întrebat pe Sebastian Ghiță, fost membru PSD, cum comentează cele spuse de președintele de onoare al Partidului Social Democrat.
 
„Acum se conturează la vârful partidului scuza că Victor Ponta ar fi pierdut pentru că eu aș fi communist, ceea ce ar afecta imaginea partidului. Este o mizerie, și un act de lașitate, lucruri pe care nu le pot înțelege și accepta. Cu explicația asta toți cei care trebuie să-și asume responsabilități pentru insucces sunt exonerați de orice raspundere. Fuga de răspundere nu este o soluție”, a scris Ion Iliescu pe blogul său.
 

Citește și: Iliescu HALUCINANT după scandalul cu Ghiță: O mizerie, un act de lașitate

 
„Ion Iliescu vine la fiecare orice ședință importantă a partidului și se așază, indiferenet cine este președinte, lângă acel președinte. Victor Ponta are 42 de ani, era șansa PSD-ului să arate că aduce un lider tânăr care nu a fost comunist, care nu a fost membru în Partidul Comunist și care nu avea 18 ani la Revoluție. Dl. Ion Iliescu vine și se așază lângă Victor Ponta. Și oamenii tineri, oamenii care văd acest lucru, îl strigă pe domnul Ponta «comunist»”, a explicat Sebastian Ghiță la Realitatea.
 
”Este o problemă că noi, după 25 de ani, suntem acuzați de comunism. Și trebuie să o tratăm, este o chestiune pe care ne-au spus-o oamenii. Am văzut că a spus domnul Ion Iliescu că un partid nu trebuie să se comporte ca o corporație. Să știți că au reguli serioase și bine verificate corporațiile. Poate un partid nu este o corporație, dar nu este niciun C.A.P.”, a mai spus acesta.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel