Ghiță lansează acuzații grave: Kovesi l-a șantajat pe Iohannis

Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi

Sebastian Ghiță a lansat acuzații grave la adresa Laurei Codruța Kovesi. Deputatul spune șefa DNA l-a șantajat pe Klaus Iohannis.

Sebastian Ghiță a declarat că șefa Laura Codruța Kovesi l-a șantajat pe Klaus Iohannis în legătură cu dosarul în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia solicită revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru imobilul cumpărat de aceştia în centrul Sibiului, informează B1 TV.

"Mai important mi se pare faptul ca această doamna se așează în afara legii și în afara cadrului instituțional al României. A șantajat familia Iohannis cu actele de la Brașov. Şi-a obţinut a doua numire prin atacul la familia Iohannis. S-ar putea să ajungem să discutăm şi despre numirile din timpul lui Ponta. S-ar putea să aibă şi Ponta ceva dovezi legate de plagiatul tezei de doctorat a Laurei Codruţei Kovesi. Dacă are şi Ponta dovezi legate de cum îşi modifică Kovesi paragrafe în teza de doctorat?

Avem un președinte care astăzi se teme că soției sale i se poate face un dosar. Ponta să ne spună cum a numit-o pe doamna Kovesi și pe alte persoane din DNA și atunci veți înțelege de ce am spus aceste lucruri despre domnul Iohannis. Nu din prietenie s-a facut numirea", a spus Sebastian Ghiță.

În 12 noiembrie 2015, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia acestuia au pierdut definitiv procesul privind un imobil pe care îl cumpăraseră în centrul municipiului Sibiu. Curtea de Apel Braşov a menţinut atunci o decizie dată în 2014 de Tribunalul Braşov, care anula un contract de vânzare-cumpărare încheiat între Klaus Iohannis, soţia acestuia, Carmen Iohannis, soacra preşedintelui şi moştenitorii unui imobil din centrul municipiului Sibiu.

Decizia Curţii de Apel Braşov este irevocabilă, însă preşedintele Klaus Iohannis declara atunci că soluţia instanţei îl "nemulţumeşte" şi că, împreună cu avocaţii săi, caută modalităţi de a contesta hotărârea.

"Mai important mi se pare faptul că această doamnă se așează în afara legii și în afara cadrului instituțional al României. A șantajat familia Iohannis cu actele de la Brașov. Și Ponta are dovezi despre ce s-a întamplat cu plagiatul doamnei Kovesi", a spus Sebastian Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel