Ghiță, azil politic în Serbia. Chirieac, observație-cheie: Vă mai aduceți aminte?!

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat decizia justiției sârbe de a respinge extrădarea lui Sebastian Ghiță.

„Practic este încă un cui bătut adânc în coșciugul justiției române. De câte mai e nevoie să îngropăm mortul și să renască o justiție adevărată în această țară?

Nici măcar nu mai este vorba despre domnul Sebastian Ghiță. Spre deosebire de alte persoane care au vorbit și care spuneau 'eu am auzit', 'mie mi s-a spus', Sebastian Ghiță spus 'nu am luat parte', 'am fost acolo', 'știam că', 'am primit informația că și eu am făcut cutare lucru'. În ochii opiniei publice nimeni nu mai era convins de vreo vinovăție pentru Sebastina Ghiță.

Dar gândiți-vă, lucrul acesta ne arată din nou, că măcelul din România condus de așa-zisa justiție, războiul româno-român, e strict pentru uz intern. Cum erau pe vremea comuniștilor hoteluri pentru străini de calitate în România și hoteluri pentru români. Cei tineri nu mai au cum să știe lucrul acesta. La hotelul pentru străini ca simplu cetățean român nu te puteai caza. La Inter până în '89 nu te puteai caza. Așa e și cu justiția”, spune Bogdan Chirieac.

Paralelă cu celebrul caz Sky News

Analistul politic a adus aminte de celebrul caz când un documentar de la Sky News ”arăta” că prin țara noastră se face trafic de arme pentru teroriști. Marea Britanie nu a acceptat nici azi ca cetățenii ei să fie interogați de procurori români.

„Vă mai aduceți aminte de Sky News? Povestea făcută de DIICOT în vremea respectivă de acum câțiva ani de zile când niște amărăți de români au jucat într-o scenetă de prost gust orchestrată de un jurnalisit de la Sky News? După ce i-au arestat pe români, justiția din România a cerut comisie rogatorie pentru a interoga jurnaliștii de la Sky News. Nici pomeneală ca Marea Britanie, o țară a cărei ambasadorul în România se opune modificărilor legilor justiției, consideră că e bine cu războiul româno-român, nu a accepat ca un cetățean britanic să ajungă să fie interogat de procurorii români!

Același lucru face azi justiția din Serbia, stat care nu e membru al UE și pe care unii au tendința eronată să-l privească de sus. A venit Înalta Curte de acolo și a spus spus evidența: 'pe aceste hârtie e clar că omul acesta nu făcuse nimic și e o făcătură întreagă'”, a comentat Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel