Ghiță: "Antonescu este implicat într-o afacere cercetată de DIICOT"

ghita
ghita

Deputatul PSD Sebastian Ghiță susține că președintele PNL, Crin Antonescu, este implicat într-o afacere cercetată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

"Antonescu atacă incorect PSD și vrea să fie și el Băsescu. Pare un om fără soluții politice și crede că înjurăturile îl pot ajuta. Oamenii sunt sătui de scandal. PSD nu are nicio implicare în afacerea suspectă cu apartamentul de 550.000 euro cumpărat de Antonescu. PSD nu a fost părtaș la afacerea cercetată de DIICOT în care Antonescu și Silaghi sunt implicați până în gât. PSD nu a avut legătură cu afacerile lui Hellvig și cu un anume domn Tărău", a declarat Sebastian Ghiță, potrivit evz.ro.

Declarațiile lui Sebastian Ghiță vin după ce, cu o zi în urmă, Antonescu a spus, la România Tv, că actualul Guvern este unul "Ponta-Ghiță" care "fură".

"Dacă are informații despre corupție, Antonescu să meargă la procurori. Este jenant să faci pe țața la televizor. Cu strategia asta a ajuns la 15% și a adus PNL la 15%. Sper să înceteze cu aiurelile astea despre PSD și despre mine", a mai spus deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel