Gheorghe Ștefan confirmă denunţul lui Dorin Cocoş

Gheorghe Ştefan a început să vorbească. În primul denunț la DNA, acesta a dezvăluit lucruri despre finanțarea campaniei electorale din 2009, confirmând ceea ce a spus și Dorin Cocoș.

Gheorghe Ştefan a stat aproape cinci ore la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a mers, la cerere, la DNA şi a vrut să le povestească procurorilor tot ce ştie el despre modul în care s-au folosit banii primiţi drept şpagă în dosarul Microsoft.

Apărătorul său, Pavel Abraham, a declarat, la ieşirea din DNA, că Gheorghe Ştefan a recunoscut toate faptele de care este acuzat în dosarul Microsoft şi pentru care se află de luni bune în arest preventiv. Acesta a recunoscut acuzaţiile de trafic de influenţă şi spălare de bani care i se aduc în această speţă, dar şi că ar fi primit 4 milioane de euro pentru a intermedia semnarea licenţelor cu corporaţia Microsoft.

Citește și: Dorin Cocoş, denunț împotriva lui Vasile Blaga și Elena Udrea în dosarul Microsoft. "Am sprijinit campania electorală din 2009 "

De asemenea, apărătorul său a spus că Gheorghe Ştefan le-a spus procurorilor că a cotizat cu mulţi bani către campaniile electorale şi a lăsat de înţeles că se referă în special la campania din 2009, a lui Traian Băsescu, potrivit rtv.net.

"Pinalti" a recunoscut şi întâlniri pe care le-a avut în acea perioadă cu Dorin Cocoş, dar şi cu Claudiu Florică, un alt personaj cheie care este martor-denunţător în dosarul Microsoft.

Gheorghe Ştefan va merge din nou, marţi după-amiază, la ora 14.00, la o nouă rundă de audieri în acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel