Gheorghe Piperea şi-a dat demisia. Ce a zis Tudose

Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres
Avocat Gheorghe Piperea FOTO: Agerpres

Gheorghe Piperea, consilierul onorific al lui Mihai Tudose, a decis să demisioneze, anunţul fiind făcut chiar de acesta pe o reţea de socializare.

"Am decis sa imi inaintez demisia din functia de consilier onorific al premierului, care a fost de acord.

Motivul este ca nu vreau sa acaparez atentia publica si sa deviez, chiar si pentru cateva ore, programul administratiei. Mai importante si urgente sunt codul fiscal si dezbaterea relativa la legile justitiei. Plus conditiile economice setate in laboratoarele financiar-bancare, conditii care se anunta a fi aspre in 2018.

Precizez ca nu premierul si nici vreun membru al partidelor de la guvernare mi-au cerut demisia. Initiativa mi-a apartinut.

Cine si-a imaginat ca sunt manipulabil, s-a inselat.
Raman acelasi", a scris Piperea pe Facebook.

[citeste si]

În acest context, amintim că, luni seară, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, i-a cerut premierului Mihai Tudose să-l concedieze pe Gheorghe Piperea. "Îi cer public lui Mihai Tudose să-l concedieze pe domnul Gheorghe Piperea, în condițiile în care a făcut același lucru pentru o critică și cu Orlando Teodorovici. Dacă te numești Gheorghe Piperea, și vii să-l consiliezi onorific pe Mihai Tudose, premierul PSD, lași chestia cu Liviu Dragnea. Vezi-ți de consilierea ta pe chestii economice. În momentul în care faci declarații de hashtag Rezist, nu ai ce să cauți, nici măcar o zi pe an, să-l consiliezi pe Mihai Tudose, colegul meu PSD-ist. Dacă până joi, premierul nu îi va cere demisia, atunci o va cere CExN. Voi deschide eu discuția acolo", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Danei Grecu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel