Gheorghe Piperea, mesaj de coșmar din Arizona

Avocat-Gheorghe-Piperea
Avocat-Gheorghe-Piperea

Pe final de an, avocatul Gheorghe Piperea, omul care a declarat război băncilor, a transmis un mesaj de coșmar pentru VBR.

Volksbank România, preluată de Banca Transilvania, a pierdut definitiv procesul intentat de Protecția Consumatorilor Cluj, care a cerut instanței să constate caracterul abuziv al mai multor clauze din contracte de credite.

"Volksbank România devine de azi trecut. A doua cea mai arogantă, delincventă, iresponsabilă şi recalcitrantă bancă activând în România a fost exemplar sancţionată de consumatorii români de credite tocmai pentru că a purtat cu neghiobie aceste atribute. Îmi place să cred că am contribuit la trezirea acestor conştiinţe care, într-o lupta ce părea din start pierdută, au reuşit să administreze falimentarei Volksbank zdrobitoarele înfrângeri din 2013-2014 care au dus la absorbţia în Banca Transilvania a defunctei VBR.

Sper că această experienţă să fie de învăţămînt pentru BT, dar şi pentru celelalte bănci austriece, BCR şi Reifeissen, nr.1 şi, respectiv, nr.3 la atributele de mai sus.

De pe un picior de plai american numit Arizona vă transmit mesajul nostru, devenit coşmar pentru VBR: Hai sus! La mulţi ani prieteni, oriunde va veţi fi aflat mâine la final de an 2015!", a fost mesajul transmis de Gheorghe Piperea.

VEZI AICI cum a pierdut Volksbank definitiv procesul intentat de Protecția Consumatorilor Cluj pe clauze abuzive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel