Gheorghe Hagi, atac la FRF

Gică Hagi îi răspunde consilierului președintelui FRF, Andrei Vochin, după ce acesta a scris, într-un articol de al său, că antrenorii tineri nu ar fi o soluție pentru echipa națională, scrie digisport.ro.

"Felicitări Andrei pentru concluzia şi analiza la care ai ajuns: «Tinerii au dat greş», cu referire directă la adresa mea, ca antrenor al echipei naţionale la varsta de 36 de ani. Într-adevar, ai dreptate 100% și te felicit pentru asta, dar ai omis un lucru: cu aceeași măsură să vă analizați și pe voi acum după ce v-ați făcut de rușine la Campionatul European.

Dacă eu eram tânăr și fără experiență la 36 de ani, după 20 de ani de jucat fotbal la cel mai înalt nivel național și internațional, atunci tu și președintele FRF nu sunteți FOARTE-FOARTE-FOARTE TINERI și lipsiți de experiență pentru a conduce destinele fotbalului românesc???? Gândiți-vă și reflectați la ceea ce am afirmat și sper că împreună cu președintele FRF să realizați că sunteți prea tineri și fără experiență să fiți la cârma fotbalului românesc, la fel cum am fost și eu la 36 de ani. Atunci eu am plecat. Voi ce faceți, nu sunteți la fel de tineri și lipsiți de experiență????", arată Gheorghe Hagi în scrisoarea adresată consilierului președintelui federației Răzvan Burleanu.

Reacția "Regelui" vine după ce acesta a fost deranjat de o analiză care l-ar fi vizat pentru perioada în care a fost selecționer făcută de Andrei Vochin. Gică Hagi a criticat dur conducerea FRF pe care o acuză pentru rezultatele slabe din fotbalul românesc.

Hagi vorbește și despre un "moment zero" pentru fotbalul românesc, după parcursul rușinos de la Euro 2016.

 "Sub conducerea voastră, pentru prima oară în istoria echipei naționale, ne-ați făcut să ne simțim UMILIȚI , lucruri ce au fost reflectate de suporteri, mass-media și oameni de fotbal după eliminarea echipei României de la EURO 2016, nu de mine! Sub conducerea voastră în ultimii doi ani nu s-a realizat nicio performanță la tineret și juniori rezultatele fiind foarte slabe, să nu spun dezastruoase. De doi ani vă tot spun că Ungaria ne-o va lua înainte: ne-au depășit la EURO, iar la copii și juniori s-au calificat la turnee finale.", a mai transmis Gheroghe Hagi conducerii FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel