Gheorghe Falcă spune că „a făcut preinfarct după un conflict cu Dacian Cioloș”

Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL, a spus că a făcut un preinfarct după un scandal cu Dacian Cioloș, liderul USR.

Liberalul a declarat că acest lucru a fost în 2016. Gheorghe Falcă a zis că în acel an a avut un conflict cu Dacian Cioloș. Apoi, a făcut preinfarct, a zis europarlamentarul PNL.

„Este regretabil ce se întâmplă la USR, dar noi știam că Dacian Cioloș este un politician cu toane. Mi-aduc aminte de anul 2016 când ba spunea că ar vrea să fie premierul nostru, ba ne spunea că nu avem voie să-i folosim imaginea. Chiar atunci, în perioada aceea de campanie, am făcut un preinfarct pentru că am fost într-un conflict cu dânsul deoarece spunea că i-am folosit imaginea, (...) dar nu o făcusem fără acordul său”, a spus Gheorghe Falcă.

„Îi știam, din 2016, caracterul”, a mai spus Gheorghe Falcă la Antena 3, în emisiunea lui Adrian Ursu, duminică seara.

Firul evenimentelor: Dacian Cioloş, în 2016: Am rugat PNL şi USR să nu folosească imaginea mea

Premierul Dacian Cioloş spunea, în 2016, că nu a dat acordul PNL şi USR să îi folosească imaginea, referindu-se la afişele liberalilor. El a explicat, la acel moment, că decizia sa nu înseamnă că nu susţine anumite idei şi valori, ci că şi-a luat angajamentul de a nu se implica în campanie.

„I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR - n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat premierul, la un post de televiziune, în 2016.

Şeful de campanie al PNL era Gheorghe Falcă

Liberalii lansaseră în Bucureşti afişe electorale cu imaginea lui Dacian Cioloş, în care era menţionată Platforma propusă de el şi care îl prezenta ca fiind premierul susţinut de PNL. Şeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, declara atunci că liberalii şi-au asumat ”Platfoma România 100, care are un nume, un conţinut şi o poză”, iar desemnarea lui Dacian Cioloş ca premier din partea PNL a fost votată în conducerea formaţiunii cu acordul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel