Gheorghe Falcă, replică pentru Traian Băsescu, după atacul de la Arad

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, îi răspunde fostului președinte Traian Băsescu, după atacul dur lansat de către acesta la adresa sa, în urmă cu o zi, în cadrul unui eveniment politic. 

"S-a dus o propagandă a finuțului meu, precum că le aranjează cu nașul. Am fost eu în război cu toată clasa politică, darămite cu finul, pe care poți să îl mai întorci și cu fundulețul în sus, să îi dai vreo două. Din punct de vedere politic, pe Ghiță Falcă nu pot să îl iert, pentru că a fost unul dintre artizanii predării PDL la PNL", a declarat traian Băsescu, vineri, la Arad.

Gheorghe Falcă i-a dat o replică fostului președinte într-o intervenție telefonică în emisiunea News Magazine, realizată de Mihaela Bârzilă, precizând că nașul rămâne naș și că îl respectă în continuare.

"Domnul președinte are dreptate. Nu ne-am văzut din 2014. Am comunicat de fiecare dată când a putut domnul președinte. Eu în continuare îl respect pe domnul Băsescu, și pe naș, în primul rând. Ne-a dus spre altar, mi-a botezat copiii, nașul rămâne naș. Cred că domnul președinte a fost informat greșit. Dânsul a spus că a înțeles că eu o să aranjez lucrurile și la PMP. Ceea ce este greșit. Pentru mine, rămâne naș. Valorile creștine din această țară face ca finii să își respecte nașii. Indiferent ce se va întâmpla, rămâne nașul meu. Cetățenii vor decide pe 5 iunie, politicienii vorbesc în perioada de pre-campanie, de campanie și cred că tot oamenii decid", a explicat Falcă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel