Gheorghe Falcă: Nu e cazul ca Orban să-și dea demisia. Vom avea Congres. Voi candida pentru o funcție

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Gheorghe Falcă (PNL) a fost întrebat dacă, din punctul său de vedere, Ludovic Orban ar trebui să-și dea demisia. Ulterior, a făcut o dezvăluire despre Congresul PNL.

„Nu este cazul să-și dea demisia (n.r. Ludovic Orban). În curând, vom avea un Congres, iar Ludovic Orban este un om politic care trebuie să fie respectat. Atunci când a început criza generată de pandemie, a fost cel care și-a asumat responsabilitatea să treacă România prin criză. (...) A reușit să câștige trei din patru alegeri. Va rămâne un om responsabil în continuare și respectat”, a spus Gheorghe Falcă, marți după-amiază, la Antena 3. 

„Întotdeauna, un om politic își gestionează cariera. Eu vă pot spune sincer că îmi doresc să fiu în Biroul Permanent Național, deci voi candida pentru o anumită funcție, fiind un om doritor de a continua pozițiile în interiorul PNL”, a spus, ulterior, acesta. 

Orban: Până la Congres, eu sunt președintele PNL. Dacă voi decide să mai candidez, voi anunța

Ludovic Orban a declarat, marți, că până la Congresul partidului el este președintele PNL, ca replică la vocile din interiorul formațiunii care îi cer demisia. El a spus că dacă va decide să candideze din nou va anunța public acest lucru.

„Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de președinte al PNL, obligația mea este să asigur coeziunea partidului, să particip la asigurarea unității și eficienței în guvernarea de coaliție. (...) Orice am de discutat, discut în interiorul PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel