Gheorghe Falcă, dezbatere TV cu scântei. "Toată lumea trebuie să tacă fiindcă vorbește el"

Senatorul Mihai Fifor a povestit cum s-a derulat o dezbatere televizată la care a participat Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care se luptă pentru un nou mandat de edil.

"Astazi am participat la o emisiune de dezbatere electorala la Timisoara, dezbatere care s-a transmis pe TVR2. Inainte de orice, in spiritul fairplay-ului care ne caracterizeaza, trebuie sa le multumesc domnilor Ciupe si Caba pentru prestatia extrem de civilizata si de corecta, bazata pe argumente si nu pe atacuri politice. Apoi, sa salut prezenta domnului Ghita Falca, care s-a scoborat din inaltul auto-suficientei sale si ne-a onorat cu prezenta dupa vreun sfert de ora dupa ce a inceput emisiunea.

Din pacate, desi am fi fost toti curiosi (si sunt convins ca la fel de curiosi erau si aradenii) sa aflam de ce Doamne iarta-ma isi mai doreste omul sa candideze dupa 12 ani de dezastru administrativ, nu am reusit sa aflam absolut nimic. Singurul lucru pe care am reusit sa il deslusim dupa intrarea furtunoasa a cetateanului Ghita in scena a fost ca domnia sa candideaza doar pentru a apara Aradul. De cine? Ati inteles, desigur. De senatorul Fifor... Asa cevaaaa... Ca intors cu cheia si debordand de sentimente "pozitive" la adresa mea, Ghita a reusit sa-si urle refrenul cam toata emisiunea.

[citeste si]

Ca sa fiu corect pana la capat, am sa spun ca a mai facut vorbire si de mega-proiectul sau de "regenerare urbana", al treilea mega-proiect pe care il va derula in Arad de cand s-a pricopsit orasul cu el. Am fost curios sa aflu care or fi fost celelalte doua. Nu am reusit. Am fost la fel de curios sa aflu si care or fi fost nenumaratele proiecte pe fonduri europene pe care cica le-a atras la Arad. Nici despre asta nu am reusit sa aflu nimic. Asa cum nu am reusit sa aflu de ce face campanie mascata din banii primariei de trei saptamani (300.000 de euro), nici de ce a demolat 5 stadioane si acum felicita UTA, nici de ce la iarna aradenii nu vor avea caldura pentru ca a bagat CET-ul in faliment. Nimic. Am reusit sa inteleg din zborseala plina de dragoste cum ca a facut canalizarea in Bujac, dar acolo nu mai fac fata vidanjele sa deverseze mizeria in canalizarea pluviala, ca a distrus spitalul municipal ca sa faca loc tinerilor medici si alte asemenea aiureli. Si am mai aflat ceva... ca acolo, in studio toata lumea trebuie sa taca fiindca vorbeste el.

Lucruri pe care, de altminteri, au cam inceput aradenii sa le simta pe pielea lor tot mai tare. Motiv pentru care, i-am spus din nou de ce cred ca singura solutie pentru domnia sa este sa mearga in pace, sa se plimbe linistit pe pista de biciclete, pe care daca are zile scapa fara sa dea masina peste el, sa se bucure de sanatate pentru a nu fi nevoit sa mearga in spitalele pe care cu aceeasi dragoste le-a oferit aradenilor si, in general, sa incerce sa se trateze de ura cu care improsca in dreapta si-n stanga de ani de zile, ori de cate ori cineva indrazneste sa aiba alta parere. Timp in care noi vom face cu adevarat administratie pentru a incerca sa salvam ce se mai poate salva din Perla Vestului, Aradul. Ti pup, pa-pa, Ghita!", a povestit senatorul Mihai Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel