Gheorghe Ciuhandu: Pentru Timişoara ar fi mult mai bine să joace în campionatul ungar sau în cel sârbesc!

suporteri-fc-timisoara
suporteri-fc-timisoara

Primarul municipiului Timişoara, Gheorghe Ciuhandru, se alătură celor care susţin mutarea echipei FC Timişoara în campionatul altei ţări, propunând Ungaria sau Serbia, motivele fiind legate şi de corectitudinea artibrajului faţă de cel din România. „Pentru Timişoara ar fi mult mai bine să joace în campionatul ungar sau în cel sârbesc!“. Este afirmaţia şoc a nimănui altcuiva decât primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

„După părerea mea ar fi mult mai bine să joace în campionatul ungar sau în campionatul sârbesc. Dincolo de faptul că sunt echipe bune, că sunt distanţele mai mici, sunt arbitri corecţi. Cupa Europei a fost arbitrată de un ungur. La noi, multe meciuri sunt aranjate. Eu de ani de zile nu mă mai duc la fotbal pentru că am această impresie de blaturi şi de meciuri trucate şi rezultatele se văd“, a spus Ciuhandu, potrivit realitatea.net.

Legat de faptul că FC Timişoara nu a primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I, Ciuhandu este convins că a fost vorba de o manieră subiectivă de judecată, deoarece nu crede că în România există vreo echipă care să îndeplinească toate condiţiile din manualul de licenţiere al UEFA. „Dacă nu există, atunci să se desfiinţeze campionatul şi să nu ne mai licenţieze. Dar nu poţi să mergi pe sărite. Pe unii da, pe alţii ba“, a comentat edilul timişorean.

Timişoara fierbe. Suporterii echipei ies în stradă după retrogradarea formaţiei de suflet

Gheorghe Ciuhandu şi viceprimarul Adrian Orza au subliniat că vor susţine clubul cu tot ce se poate, dacă oficialii clubului FC Timişoara vor demonstra că nu au existat premise pentru neacordarea licenţei, „Suporterii să stea alături de echipă, iar noi, autorităţile, o să ne străduim să facem acelaşi lucru. La nivelul clubului, trebuie lămurite aceste chestiuni financiar-contabile care am înţeles că ar viza licenţierea clubului şi sper să se facă o analiză corectă şi Poli să revină în Liga I“, a spus Ciuhandu.

Citeşte şi:

Fanii Timişoarei au scris “Balada retrogradării”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel