GFR, contract de sute de mii de lei de la Compania Naţională a Uraniului

Crişan Andreescu / 21 ian 2018 / 15:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Compania Naţională a Uraniului (CNU) a atribuit companiei Grup Feroviar Român (GFR) un contract în valoare de peste 799.000 lei pentru transport feroviar de mărfuri, potrivit unui anunţ postat de companie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul, în valoare de 671.445 lei, fără TVA, a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, deoarece nu s-au prezentat oferte sau nu au fost prezentate oferte admisibile ca răspuns la anunţul de organizare a unei licitaţii deschise pentru acest contract.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Locul principal de prestarea serviciilor de transport este Sucursala Feldioara a Companiei Naţionale a Uraniului. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice şi nu ar putea fi subcontractat. Potrivit anunţului, contractul nu este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.

[citeste si]

Compania Naţională a Uraniului are în administrare resursele şi rezervele de uraniu existente în România. Compania desfăşoară activităţi de exploatare prin lucrări miniere a zăcămintelor de uraniu, preparare a minereurilor şi obţinere a concentratelor uranifere, rafinare a concentratelor şi valorificarea UO2 nuclear pur, conservare, închidere şi ecologizare a obiectivelor cu activitate sistată.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24