Gesturi obscene în Parlament. Cătălin Predoiu: Această poză trebuie pusă pe afișe

Florin Iordache, președintele comisiei speciale pentru legile justiției, a făcut gesturi obscene la adresa deputaților din opoziție, după ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile justiției.

Gesturile lui Florin Iordache a avut multe reacții publice, mai multe personalități politice arătându-și indignarea.

Potrivit Realitatea TV, Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Tăriceanu, în Guvernele Boc, precum și în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu, a făcut câteva precizări referitoare la gesturile obscene ale lui Iordache.

Domnul Iordache sfidează o țară întreagă

„Să-și ceară scuze. Asta ar fi fost o atitudine care mai salva cât de cât din sfidare, din jignire, gestul incalificabil pe care l-a făcut. Putea să spună că m-au lăsat nervii, sunt beat de putere, nu-mi pasă de nimic, nu respectăm pe nimeni, și astea e, îmi dau seama că e ceva în neregulă. Îmi cer scuze, atât putea să mai facă după. Dar văd că persistă în greșeală și prostește în față, cum să spui că nu s-a văzut. S-a văzut pe fotografie. Hai să spunem, eu stau undeva mai în spate în Parlament, că n-aș fi văzut foarte clar. Gestul a fost indubitabil. Este un gest cât o mie de cuvinte. Exprimă atitudinea PSD, filosofia PSD, exprimă ceea ce pregătește PSD pentru țară, pentru viitorul ei, exprimă tot. Această poză trebuie păstrată, trebuie pusă pe afișe și trebuie făcute campanii electorale cu ea, pentru ca românii, când vor vota din nou, să vadă exact ceea ce votează. Asta au votat unii dintre ei, îmi pare rău s-o spun, nu vreau să jignesc pe nimeni. Este surprinzător că a făcut-o Iordache, care a părut un personaj mai ponderat, nu a avut niciodată agresivitatea și sfidarea pe care au probat-o alți colegi parlamentari. Domnul Iordache sfidează o țară întreagă."

Puterea nu este pentru oricine

Întrebat de prezentatoarea Andra Miron ce l-a enervat atât de tare pe Florin Iordache, Cătălin Predoiu a răspuns: „Domnul Iordache s-a înfierbântat. Puterea nu este pentru oricine, asta demonstrează gestul domnului Iordache. Puterea se gestionează echilibrat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel