Gestul prin care Iohannis câștiga respectul Gabrielei Firea: ”Ați ratat din nou șansa de a fi președintele românilor!”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Gabriela Firea (PSD) a transmis un mesaj tranșant după conferința de presă susținută de președintele Klaus Iohannis. 

„Este rușinos pentru președintele țării ca, după un an de când și-a instalat Guvernul Său la conducerea țării, să mai dea vina pe adversarii săi politici! Toată lumea se aștepta să-l vadă pe președintele României că dă dovadă de consecvență și cere acestui Guvern să plece, la fel cum a făcut în cazul tragediei de la Colectiv”, a transmis Gabriela Firea, adăugând ulterior: „Dar, în loc să-i ceară demisia lui Orban și lui Tătaru, l-am văzut pe președinte cum devine părtaș la catastrofa sanitară provocată de Guvernul Său.” 

„A avut toate pârghiile legale la dispoziție”, a continuat Gabriela Firea. „Noi i-am propus chiar de la începutul pandemiei un Pact pe sănătate, un armistițiu politic, pentru a trece cu bine țara prin această criză sanitară cumplită.  Parlamentul a votat tot ce au vrut ca să combată pandemia. Din responsabilitate! Si grija fata de oameni! Au făcut tot ce au vrut timp de 12 luni! Au tăiat și au spânzurat! 
Au devalizat banii din Sănătate prin achiziții anchetate acum de DNA, cu măști de protecție de 32 de lei bucata, cu izolete la preț de automobil, cu combinezoane de zece ori mai scumpe.  Acolo s-au dus banii de care sistemul medical avea atâta nevoie!”, a precizat Gabriela Firea.

„Sub paravanul stării de urgență, Orban și Tătaru au împânzit sistemul de sănătate cu politruci, cu rude, cu chelneri, și cu penali puși la conducerea spitalelor sau la inspectoratele pentru situații de urgență.  Da, la Neamț, Consiliul Județean s-a opus numirii la conducerea spitalului a unui patron de pompe funebre. 
Acesta e „specialistul” pe care voia să-l pună acolo Guvernul lui Iohannis!

Domnule Iohannis, dacă ați fi cerut demisia Guvernului, așa cum ați făcut-o în urmă cu 5 ani, ați fi câștigat respectul întregului popor! Chiar și al meu personal! 

Ați ratat, însă, din nou șansa de a fi președintele românilor. Ați rămas doar șeful unei găști politice!”, a conchis Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel