Urmărește emisiunea live


Gest REVOLTĂTOR. Marcel Ciolacu, lider PSD, semnalează un lucru grav

Consilierii PNL şi PSRO au blocat, prin absenţa de la şedinţa Consiliului Judeţean, un proiect de hotărâre extrem de important, care viza extinderea şi reabilitarea Unității de Primiri Urgențe ce deserveşte Buzăului.

Lucrurile sunt foarte grave, aspect semnalat de deputatul Marcel Ciolacu, lider PSD.

"Consilierii PNL şi PSRO au blocat astăzi, prin absenţa lor de la şedinţa Consiliului Judeţean, un proiect de hotărâre important, care viza extinderea şi reabilitarea Unității de Primiri Urgențe ce deserveşte întregul judeţ.

Nu numai că, prin vicierea votului, proiectul va fi întârziat cu cel puţin încă o lună, dar se riscă chiar şi pierderea finanțării necesare UPU Buzău. Această situaţie este cel puţin ciudată, dat fiind faptul că, pe lista consilierilor județeni propuși de PNL se află însuşi șeful UPU, medicul Adrian Zoican.

[citeste si]

Şi asta nu e tot, aceiaşi „bravi" consilieri PNL şi PSRO au lipsit astăzi şi de la festivitatea de decernare a titlurilor de cetățeni de onoare pentru militarii buzoieni căzuți la datorie în Afganistan. Să fie lipsă de respect? Nepăsare? Sau altceva... denumiţi-o voi cum vreţi, însă eu consider că datoria morală a fiecăruia este să îşi ducă mandatul până la capăt, dincolo de orice interese mici şi meschine ar avea.

Cert este că PNL şi PSRO merg braţ la braţ. Sau, mai degrabă, dansează în familie. Cum care familie ? Familia Mocanu, dar în varianta extinsă, cu nou adoptatul Ovidiu Anghel.

PSD rămâne ferm pe poziţie şi îşi continuă proiectele în cadrul aceleiaşi Alianţe PSD-UNPR-ALDE, alianţa care de altfel a susţinut Guvernul Ponta, demonstrat statistic drept cel mai bun Guvern al României. De partea cealaltă îi regăsim pe toţi ceilalţi, cei care nu au demonstrat nimic, dar care în schimb au știut să taie milioane de salarii şi pensii", a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel