EURO 2020. UEFA a decis că pot fi făcute până la cinci schimbări pe meci

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Echipele vor putea efectua până la cinci înlocuiri pe meci la turneul final al EURO 2020 ce se va disputa în această vară, a anunţat miercuri Comitetul executiv al UEFA.

Amendamentul introdus temporar la regulile jocului a fost acceptat ca urmare a dificultăţilor observate în meciurile de fotbal în contextul pandemiei de coronavirus. Regula se foloseşte deja în unele competiţii din Europa şi în preliminariile europene ale CM 2022 din Qatar.

Deoarece această regulă este deja valabilă şi se aplică şi în meciurile din calificările pentru CM 2022, meciuri care au loc în intervalul martie 2021 - martie 2022, s-a decis ca ea să se extindă şi la partidele de la EURO 2020 din această vară (iunie-iulie 2021), la finala Ligii Naţiunilor din octombrie 2021 şi la cele din play-out-urile pentru evitarea retrogradării în aceeaşi competiţie, a indicat UEFA într-un comunicat.

Varianta cu cinci înlocuiri în loc de trei se aplică de la finele anului trecut în unele competiţii din Anglia şi Spania, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel