Germania, în război cu fanii și presa: E ceva personal

germania grecia
germania grecia

Germania a pierdut surprinzător primul meci de la Campionatul Mondial (0-1) în fața Mexicului. A urmat un val de critici atât din media cât și din partea suporterilor.

În faţa valului de reproşuri, val venit nu doar dinspre presă, ci şi din partea microbiştilor nemţi, fotbaliştii lui Low au luat atitudine. "E important ca fiecare să poată spună ce vrea, însă e evident că e ceva personal", a spus Mario Gomez, veteranul din atacul nemţilor, potrivit Prosport. Acesta a continuat menţionând faptul că "Am impresia că unii abia aşteaptă să jucăm prost şi sar pe noi. E adevărat, Mexicul ne-a arătat că trebuie să facem lucrurile mai bine. Eu nu am o problemă cânt se scrie că unul a jucat prost, că altul n-a alergat suficient, însă e ceva personal aici şi nu cred că este corect".

Discursul atacantului care joacă la VfB Stuttgart a fost susţinut şi de Hummels. Fundaşul lui Bayern a spus că "nivelul de critică a devenit tot mai extrem pe măsură ce au trecut anii, lucru care e cert cauzat de social media".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel