Gerea NEAGĂ demisia din fruntea Ministerului Economiei

Andrei Gerea a demisionat, vineri, din fruntea Ministerului Economiei. Inițial, a negat demisia, apoi a declarat că s-a pus la dispoziția partidului. 

"Informaţia este falsă. Ministrul Economiei neagă demisia", a declarat, la Digi 24, consilierul lui Gerea, Ionel Dancă.

Eugen Nicolăescu știa însă, înainte de ședința PNL, cine-l va înlocui pe Gerea. Despre demisie, ministrul Sănătății a spus că este opţiunea lui Gerea, pe care el o respectă şi poate că acesta a înţeles că acum în PNL se încearcă "alte direcţii".

Cu toate acestea, Gerea a declarat, pentru Mediafax, că "Nu am demisionat din funcţia de ministru". Surse din partid susțin că Andrei Gerea le-a transmis liderilor PNL că se pune la dispoziţia partidului.

Liberalii urmează să stabilească, vineri, în Delegația Permanentă, cine va fi propus pentru Interne și Finanțe, după demisia lui Radu Stroe și cea de joi a lui Daniel Chițoiu. Ar urma să fie făcute înlocuiri şi la Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii. Surse din USL susțin că este pus în discuţie şi o rocadă de ministere între PNL şi PSD, respectiv MAI cu MApN. În acest caz, MAI este vizat de vicepremierul Gabriel Oprea, iar de la Apărare ar urma să plece Mircea Duşa şi să fie numit un liberal, fiind vehiculate numele lui George Scutaru şi Corneliu Dobrițoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel