Georgică Severin, atac la MRU, pe Facebook. "A început să execute ordine"

Roxana Neagu / 09 ian 2015 / 23:50 Salveaza PDF Comentarii

Senatorul PSD Georgică Severin îl critică pe consilierul personal al lui Klaus Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru că a afirmat că toţi cetăţenii europeni trebuie să aleagă "între libertăţi şi drepturi cetăţeneşti şi nevoia de siguranţă".

"Un fost ministru de externe, fost șef de serviciu de informații, fost prim-ministru și actual senator (intrat de pe locul 2), totodată actual consilier al președintelui Johannis (nu înțeleg cum legal și moral este posibil ca președintele să fie consiliat oficial de vicepreședintele unui partid), demonstrează, încă o dată, că nu este decât interfața serviciilor sau, mai bine zis, a conglomeratului politico-militar ce începe să se manifeste pe față și la noi. Despre cine este vorba, știți cu toții: Mihai Răzvan Ungureanu, zis și MRU. Sau o fi numele de cod, nu știu. Oricum, respectivul domn, profitând de drama din Franța, a început să execute ordinele primite! Cu o seninătate uimitoare, MRU ne anunță că trebuie să alegem între drepturile noastre cetățenești și siguranța personală! Probabil, cele două elemente nu ar mai fi compatibile dacă MRU și cei pe care-i are în spate, nu știu cu cine, când și unde vorbim, gândim, iubim sau urâm! Dacă trebuie să fac o opțiune, eu aleg fără șovăire respectarea drepturilor mele civile și constituționale", a scris Georgică Severin. 

Răzvan Dumitrescu, pentru MRU: E un început de ȘANTAJ. Dacă nu sunteți în stare, plecați acasă 

Mesajul senatorului PSD a fost postat pe pagina de socializare, un mediu care a devenit popular printre social-democrați după alegerile prezidențiale. De remarcat este că singurul care a ales și o altă rețea de socializare este premierul Victor Ponta, care a devenit tot mai activ pe Twitter. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26