George Soros, milioane de dolari trimise în România pentru alegerile din 2014

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă seara,  în emsiunea „Descoperiți" de la Antena 3 un articol al jurnalistului Jacob Grandstaff pe Think Tank-ul american „Capital Research Center", în care  dezvăluie implicarea miliardarului George Soros în alegerile din 2014 din România.

„În timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014, Inițiativa pentru o Societate Deschisă a lui George Soros a donat 5.7 milioane de dolari mai multor organizații pentru a se opune candidaților care susțineau suveranitatea statelor naționale în fața unei Uniuni Europene mai centralizate. Fondurile pe care le-a dat Fundației sale pentru o Societate Deschisă erau menite să acopere și alegerile prezidențiale din această țară. (...)

ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic, pentru că nu exista o formațiune apropiată pe care să o sprijine. Sub conducerea procurorului general Laura Codruța Kovesi, agenția a intensificat epurarea începută de Macovei în 2005. Kovesi a redeschis de trei ori dosarele în termen de 17 luni, ceea ce nu făcuse în anteriorii trei ani. (...)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel