VIDEO: Scandal în Parlament. Câțiva politicieni, printre care și George Simion, protestează împotriva certificatului verde

Foto: George Simion Facebook
Foto: George Simion Facebook

Parlamentarii AUR au protestat împotriva proiectului de lege privind certificatul verde.

„În dezbaterile parlamentare deputații nu desfășoară pancarde sau bannere. Se pare că pentru dvs. regulamentul nu contează”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu, după ce politicienii nemulțumiți de proiectul de lege s-au manifestat astfel.

George Simion spune că mii de români vor protesta

„Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde același tratament pe care l-au servit ei aici 4 ani. Mesajul nostru pentru toată țara și pentru domnul Ciucă, să ajungă acolo la guvern, este că asumarea răspunderii guvernului pentru certificatul «stop Covid, verde, negru», cum i-or zice ei, nu este admisibilă, nu poate fi tolerată, pentru că acest certificat încalcă dreptul nostru la muncă.

De aceea, în numele miilor, poate zecilor de mii de români care vor veni mâine în fața Camerei Deputaților pentru a opri această nebunie, vă cer să retrageți PL-x nr. 545 de pe ordinea de zi și cer premierului Nicolae Ciucă să nu își asume răspunderea pentru că o parte din poporul român nu este de acord cu acest proiect de lege care va paraliza întregul stat român”, a transmis co-președintele AUR, George Simion, în Parlament.

Ce spune Bogdan Chirieac despre certificatul verde la locul de muncă

Analistul politic Bogdan Chirieac a analizat la România TV varianta ca guvernul Ciucă să-și asume implementarea certificatului verde la locul de muncă, explicând că executivul dă dovadă de „hotărâre și curaj”: „Era nevoie, după atâta vreme, să adopte certificatul verde. Guvernele statelor puternic industrializate și democratice au adoptat măsuri dintre cele mai dure pentru a stăvili valul 5 COVID, pentru a salva vieți omenești. Nici acolo nu e popular, vedem în fiecare zi demonstrații, dar acel certificat trebuie adoptat pentru că altfel o să avem iarăși 25.000 de morți în două luni de zile. Aici, faptul că generalul Ciucă a preluat comanda e un lucru pozitiv.”

”Nu face nebunia pe care a făcut-o Orban”

Cu privire la adoptarea bugetului pe anul 2022, Bogdan Chirieac a precizat că nu e în regulă să fie adoptat pe repede înainte. „Te-a ales poporul, e un an special, du-te acasă de Crăciun, după care, între Crăciun și Anul Nou, vino, dezbate bugetul și adoptă-l așa cum trebuie. Ascultă pe toată lumea, nu face nebunia pe care a făcut-o Orban și care a intrat în istorie, ca exemplu de proastă guvernare, când și-a asumat răspunderea pe Legea Bugetului în 2019, pentru bugetul pe 2020, și am văzut ce s-a întâmplat, s-a «găurit» economia României” a mai spus analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel