George Simion: Am votat pentru dreptate și împotriva sistemului care ne-a condus timp de 30 de ani

George Simion
George Simion

George Simion, care deschide lista AUR de Camera Deputaților pentru București, i-a îndemnat pe români să meargă la vot pentru a opri ceea ce se conturează a fi o fraudă de proporții. Totodată, copreședintele AUR a declarat la ieșirea de la urne că a votat pentru dreptate și împotriva sistemului care a condus România în ultimii 30 de ani.

„Vom face istorie astăzi. Este foarte important să mergeți la vot, este dreptul vostru constituțional. Nu lăsați pe nimeni să voteze în locul vostru, nu lăsați să se întâmple fraude electorale, nu admiteți să vă fie călcate în picioare drepturile voastre. Suntem foarte aproape să ne recăpătăm libertatea. Mergeți și votați.  Am votat astăzi pentru dreptate și împotriva sistemului care ne-a condus timp de 30 de ani. Este timpul pentru o clasă politică românească, a sosit vremea să eliminăm din scena publică pe cei care au distrus și au trădat țara timp de 30 de ani. Este timpul ca oameni de rând să acceadă la conducerea României”, a subliniat George Simion.

Copreședintele AUR a menționat că românii au astăzi de ales între formațiuni politice care au condus până acum din Parlament și partide „noi, curate, fără legături cu cei care au distrus țara”.

George Simion a vorbit și despre votul românilor din străinătate.

„Este inadmisibil ce se întâmplă la secții de vot de peste hotare, este incredibil că s-au pierdut 14.000 de buletine de vot. Românii erau practic jigniți spunând că nu se înscriu la votul prin corespondență și acum vedem cu toții ce se întâmplă la acest vot, mai mult de jumătate dintre românii de peste hotare nu pot să voteze pentru că nu au acte de identitate ale statelor respective. Guvernul și-a bătut joc de votul celor 6 milioane de români de peste granițe”, a concluzionat Simion.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel