George Scutaru, urmărit penal de DNA. Bogdan Chirieac: A căzut în plasa lui Bîgiu

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, acuzațiile aduse de procurorii anticorupție fostului consilier prezidențial George Scutaru.

George Scutaru este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani. Procurorii DNA l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

”Din momentul demisiei domnului Scutaru, domnul Crisinel Bîgiu, președintele Consiliului Județean Buzău, care a fost la liberali și a trecut la PSD, am înțeles, din presă, că din propria inițiativă și-a pus tehnică pe el, microfon, și se întâlnea cu lideri ai PNL, pe care-i provoca cu diverse chestiuni. George Scutaru a căzut în capcana lui. Procesul acesta, înregistrările au început anul trecut. Era cu cravată, din proprie inițiativă. Ni s-a spus că pe aceste înregistrări a căzut și domnul Scutaru. Înregistrările au fost puse la dispoziția DNA, după ce a fost prins în flagrant cu vreo 2.000 de euro, ce-i pusese în șoșon Moș Nicolae”, a spus analistul Bogdan Chirieac, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”.

Întrebat despre cererea PSD ca vicele PNL Cătălin Predoiu să-și dea demisia din funcțiile pe care le ocupă în PNL, analistul politic a spus că ”Domnul Predoiu este de la Buzău, mă indoiesc să aibă cea mai mică chestiune legată de bani. PSD are informațiile pe surse, cum are și presa”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel