George Scutaru (PNL) taxează gafele lui Ponta

Premierul Victor Ponta face diverse gafe, inclusiv în străinătate, iar declarația privind nazismul aduce în primul rând deservicii de imagin e Româneiei, a declarat, miercuri, la RFI, liderul deputaților PNL, George Scutaru.

"Este o gafă care aduce în primul rând deservicii de imagine ţării (...). PSD recidivează. Să ne aducem aminte că acum vreun an, un an şi jumătate, un alt lider al PSD, domnul ministru Şova nega Holocaustul petrecut în România şi după asta a trebuit să-şi pună cenuşă în cap şi el şi tot PSD-ul în faţa comunităţii internaţionale pe acest subiect", a comentat George Scutaru declarația premierului Ponta în care a asemănat regimul Băsescu cu cel nazist.

De altfel, liderul liberal consideră că prim-ministrul Ponta practică dublu-limbaj și se arată convins că în timpul vizitei în SUA, premierul va adopta un discurs diferit de cel din timpul vizitei recente în China.

"Ponta face diverse gafe. Când se află în străinătate, vedeţi, s-a dus la Beijing şi crede că dacă se gudură pe lângă Partidul Comunist Chinez, o să-i plouă cu investiţii. O să vedeţi că peste două săptămâni pleacă în Statele Unite şi se va declara un înfocat admirator al Statelor Unite şi al capitalismului american. Deci Ponta practică dublul limbaj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel