George Maior: SRI nu a fost implicat sub nicio formă

Directorul Serviciului Român de Informații (SRI), George Maior, a fost tranșant în ceea ce privește ”filajul de la Paris”. Potrivit lui George Maior, SRI nu a intervenit în fotografierea Elenei Udrea şi a Alinei Bica la Paris.

”Am predat un raport, vorbesc din perspectiva SRI-ului, strict secret pe această chestiune. SRI-ul n-a fost implicat sub nici o formă. În rest, și președintele Traian Băsescu a afirmat că a primit acest raport strict secret. Nu știu dacă colegii de la SIE au transmis un raport sau nu”, a declarat directorul SRI la B1Tv, citat de Evenimentul Zilei.

În perioada campaniei electorale, pe un site care s-a închis câteva minute după postarea fotografiilor, au apărut mai multe imagini tip ”paparazzi” cu Elena Udrea și Alina Bica. Pozele au fost surprinse într-o vizită privată făcută la Paris, de Valentine’Day, în februarie 2014. Pe site-ul respectiv au mai fost postate și copii ale facturilor achitate pentru consumația șefei DIICOT.

Traian Băsescu a avansat în spațiul public ipoteza că fotografiile nu sunt realizate de paparazzi, ci de servicii speciale, anunțând că a cerut un raport. Președintele spunea că Alina Bica a fost filată, iar Elena Udrea a devenit de interes ulterior, când a intrat în campania electorală. Președintele Băsescu vedea publicarea fotografiilor ca pe o tentativă de compromitere a candidatului pe care îl susținea la prezidențiale. Ulterior, Alina Bica a fost reținută în dosarul ANRP, fiind în continuare în arest.

George Maior a fost prezent în emisiunea "Lumini şi Umbre", de la B1TV, moderată de Dan Andornic, directorul general al ziarului "Evenimentul zilei". Emisiunea va fi difuzată în reluare duminică, de la ora 14 până la ora 15.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel