George Maior contraatacă: Va veni o vreme, nu cred că o să le facă plăcere unora...

[] []

02 sep 2018 / 09:08
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

George Maior, ambasador al României în SUA, a făcut declarații fulminante despre scandalurile din politica internă ce-l vizează.

Întrebat, la Digi24, de ce crede că e așa des menționat, George Maior a răspuns: ”Nu ştiu, poate că sunt un tip mai interesant”

Poate că există o anumită percepţie că aş putea, ba să coordonez, de la Washington, mişcări, aşa cum s-a afirmat, de altfel, noi mişcări politice, ba să influenţez anumite tendinţe politice, sunt lucruri false. De fapt e o campanie recurentă de ştiri false în ceea ce mă priveşte, de analize fragmentate care vor să proiecteze o anumită imagine.” a spus George Maior. 

”Vreau să resping aceste lucruri. Eu n-am reacţionat pentru că din această calitate de ambasador nu mă preocupă ceea ce se bârfeşte sau de discută în câmp direct, public, în sens intern.” a mai spus George Maior.

Va veni o vreme, şi nu cred că o să le facă plăcere unora, când voi putea să şi vorbesc mai mult, dintr-o calitate, hai să spun, privată. Dar să se liniştească, să se calmeze, nu am nicio intenţie politică, nu fac acţiuni subterane, supraterane, subtext, de tip politic, de tip media etc, cum s-a tot vehiculat. Chiar îmi văd de treabă cât pot de bine şi cu profesionalism, zic eu, acolo. a afirmat Maior. 

Liviu Dragnea i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să demareze demersurile de rechemare în țară a lui George Maior, precizând că aceste demersuri înseamnă axa premier - ministru - președinte. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24