GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Mircea Badea, reacție

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Mircea Badea a comentat, marți, anunțul că George Maior a demisionat din funcția de director al Serviciului Român de Informații, pe care a deținut-o începând cu 4 octombrie 2006. 

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. "Inca un fel de Boc, din Cluj, pleaca pe buna dreptate din funtea unei institutii foarte importante: SRI. Macar acest personaj abuziv sibrudimentar a plecat dupa ce a spus in clar ca SRI are ofiteri acoperiti in presa. Du-te invartindu-te!!!", a scris pe Facebook, Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Comentariul lui Mircea Badea face aluzie la afirmațiile din urmă cu două zile ale lui George Maior, la acea dată, șef al SRI, privind ofițerii acoperiți din presă.   

Întrebat în cadrul unui interviu televizat la B1 TV despre acest subiect, George Maior a afirmat că SRI procedează la fel ca și alte servicii din state democratice europene. "Ofițerul acoperit este o latură specială, o armă specială al oricărui serviciu de informații, sarcina lui este ca folosind această calitate să aducă informații de securitate națională pentru stat", a mai precizat George Maior, adăugând că identitatea lor va rămâne secretă.

Şeful SRI a mai susținut și faptul că în instituţiile politice, precum Parlamentul, nu există ofiţeri acoperiţi.

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. George Cristian Maior şi-a dat demisia, marţi, din funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), decizie acceptată de către preşedintele Klaus Iohannis.

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Șeful SRI afirma la începutul lunii noiembrie, înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, că la învestirea noului preşedinte îşi va prezenta mandatul, spre evaluare, menţionând că, până la acel moment şi atât timp cât va fi în fruntea SRI, nu manifestă şi nu confirmă "interesul pentru un anume rol profesional în viitor".

GEORGE MAIOR a demisionat de la SRI. Însă, în urmă cu două zile, George Maior, dezvăluia, indirect, într-un interviu televizat, că a primit reconfirmarea la conducerea SRI din partea preşedintelui Klaus Iohannis.

"Mandatul a fost prezentat, iar domnul președinte a afirmat că aceasta este o temă artificială, SRI funcționează bine și postul acesta e ocupat. Am avut multe întâlniri cu domnia sa și ceea ce am avut de spus, am spus", a declarat George Maior, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel